Hoe maakt KiKi Design een borduurkaart van mijn logo?

Als wij uw kleding borduren, hebben wij een borduurkaart van uw logo nodig. Dit bestand maken wij voor u. Maar natuurlijk hebben wij dan wel uw logo nodig. U kunt uw bedrijfslogo digitaal aanleveren. Dit bestand ontvangen wij natuurlijk in de best mogelijke kwaliteit. Wij hebben een korte uitleg geschreven die u mogelijk kan helpen bij het aanleveren van uw logo. 

Ideaal: Uw logo als eps bestand

Als u uw ontwerp ooit heeft laten ontwerpen door een vormgever, dan heeft u waarschijnlijk uw bestand in een eps formaat. Veel mensen noemen dit ook een drukkersbestand omdat drukkerijen voor uw briefpapier of visitekaartjes ook dit bestand nodig hebben om uw logo mooi op de producten te bedrukken. Als u dit bestand bij ons kunt aanleveren, is dit ideaal. De grafische kwaliteit van dit bestand is zodanig dat wij een mooie borduring voor u kunnen maken.  

U beschikt niet over een .eps-bestand? Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden

U kunt uw bestand ook aanleveren als:

  • jpg - bestand
  • pdf - bestand
  • bmp - bestand
  • png - bestand
  • gif - bestand

Let wel: hoe groter het bestand is, hoe beter de kwaliteit vaak is! 

PMS-kleuren

Om de juiste kleur voor uw borduring te kiezen, hanteren wij een kleurenwaaier met PMS-kleuren. Deze waaiers worden in de grafische industrie gebruikt en zorgen ervoor dat de drukkers uw kleuren conform het ontwerp kunnen kiezen. De kleurenwaaier met Coated (C) Pantone-kleuren dient als referentie voor het bepalen van het borduurgaren. Als u niet in de grafische industrie werkt, heeft u meestal geen kleurenwaaier. Hieronder staat een link om de PMS-kleuren in PDF-formaat te bekijken. Dit bestand geeft u een indruk van de kleuren, maar deze kunnen afwijken omdat uw beeldscherm misschien donkerder of lichter is ingesteld dan ons scherm. 

pdf

U heeft geen PMS-Kleuren?

Natuurlijk kunt u ook onze kleurenkaart van ons garen online bekijken. Maar ook hier geldt: door de instellingen van uw beeldscherm kunnen de kleuren anders overkomen dan dat het garen in werkelijkheid is. Na uw opdracht kunt u de borduurproef natuurlijk per post ontvangen om de kleuren van het garen te vergelijken met uw logo. Samen komen we tot de beste resultaten!

pdf

Klanten bestelden ook:

Uw offerte aanvraag:

De winkelwagen is leeg
tot 50 cm²
Gratis borduring
op al ons textiel
Slide background
bedrukt v.a. € 4.80
AANBIEDING
Slide background
Gratis borduurkaart
Vanaf 50 borduringen:
Geen instelkosten
Slide background
bedrukt v.a. € 7.95
AANBIEDING
Slide background
in badges
DE nummer 1
50 badges v.a. € 1.61 p/st
Slide background
bedrukt v.a. € 9.49
AANBIEDING
Slide background
bedrukt v.a. € 2.20
AANBIEDING
Slide background
geborduurd v.a. € 4.50
AANBIEDING
Slide background
25 stuks: € 4.25 p/st
Cap met geborduurd logo