Bestelwijze

  • U kunt bij ons op de volgende manieren uw bestelling doorgeven:
  • per email
  • via onze webshop
  • in onze showroom

Bij het plaatsen van uw bestelling ontvangen wij graag uw logo of tekst voor de bedrukking of borduring. Om de door u gewenste kleuren zo nauwkeurig mogelijk te kunnen verwerken, ontvangen wij graag de pms-kleurnummers van het logo. Als u geen pms-kleurnummer kunt aanleveren, maken wij voor u een keuze. Wij verwerken uw logo /  tekst altijd op de beste positie en in het meest optimale formaat. 

Orderbevestiging

Aan de hand van uw bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging. Op deze orderbevestiging staat uw bestelling vermeld. Indien wij uw artikelen van een logo of tekst voorzien, staat dit ook op de bevestiging omschreven. Wij verzoeken u vriendelijk deze bevestiging goed te controleren en binnen 24 uur getekend aan ons te retourneren. U kunt de bevestiging ook per email aan ons verzenden. Na uw akkoord wordt uw bestelling in behandeling genomen. 

Pasmodellen

Om de kwaliteit van een artikel goed te beoordelen, kunt u vrijblijvend één of meerdere pasmodellen aanvragen. U heeft een zichttermijn van 1 week. Retourneert u de modellen onbeschadigd en in de originele verpakking binnen deze termijn, dan crediteren wij de factuur. De verzendkosten worden echter niet gecrediteerd. 

Levertijden

Indien uw artikelen op voorraad zijn, hanteren wij een levertijd van 10 werkdagen na uw akkoord op de orderbevestiging. Snellere leveringen zijn mogelijk na overleg met onze afdeling verkoop. 

Behandelingskosten

Voor orders onder een goederenbedrag van € 150.00 berekenen wij € 15.00 behandelingskosten

Verzenden en leveren

  • Ophalen: U kunt uw order zelf ophalen in Ochten. Op afspraak is dit zelfs 's avonds mogelijk!
  • verzenden met Post.nl of DPD: Wij verzenden uw order aangetekend via TNT of met de koerier van DPD. De kosten voor verzending zijn € 9.50 ex btw per doos.   Bij een gewicht > 10 kilo zijn de kosten € 19.00 ex btw per doos. 

Algemene Voorwaarden

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u HIER KOMT LINK NAAR ALG.VOORWAARDEN downloaden. Wilt u ze per mail ontvangen? Laat het ons weten en we sturen ze u graag toe!

U bekeek onlangs:

Klanten bestelden ook:

B&C Safran Piqué Polo
2016-02-22 14:46
Mooi poloshirt gemaakt van 100% ringgesponnen, gekamde kantoen, fijne pique, voor elegantie en comfort 1 * 1 geribde kraag en manchetten verstevig
€ 7,90 stuk
B&C Women Hooded Full Zip
2016-02-23 18:14
Mooie hooded sweater met rits voor dames. Getailleerd model. Personaliseren met uw logo of tekst! 280 grams/m2 80% gekamd katoen / 20% polyester
€ 21,52 stuk
B&C Dames Micro Fleece Full Zip ID.501
2016-02-25 10:15
Basic Fleece vest voor dames - Scherpe prijs met stijl! Doorlopende "tone in tone" ritssluiting met ritstrekker Nekband 2 voorzakken met ritsslui
€ 12,25 stuk

KiKi Design

Binnenveld 78

6851 NG Huissen

Alle prijzen op onze website zijn exclusief btw tenzij anders vermeld

Openingstijden:

 ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur

keyboard_arrow_up