Badges Borduren

U wilt de uitstraling van een borduring tegen een zeer scherpe prijs? Dan bieden wij u de oplossing: geborduurde badges of emblemen. Bekijk hier voorbeelden van onze badges.

Uw voordelen op een rij:

  • scherpe prijzen vanaf 50 stuks
  • geen ontwerpkosten of instelkosten
  • levertijden 3 weken na opdracht (snellere levertijden in overleg)
  • geborduurde badges kunnen door u op uw textiel gestikt worden zoals jassen, tassen maar ook poloshirts
  • Lage verzendkosten: € 6.75 via DHL bij u thuis bezorgd.
  • Direct een offerte ontvangen? Vul ons formulier in op onze speciale badges website: www.badge-borduren.nl 

Prijzen van geborduurde badges

De prijs berekent u eenvoudig zelf: 

Hoogte + breedte = afmeting

 badge rond met afmetingen155 badge gesneden met afmetingen 250
 
 badge met afmetingen155

Voor een badge van 10 cm breed en 6 cm hoog kijkt u in onderstaande tabel bij de prijs tot 16 cm. Voor een ronde badge neemt u ook de hoogte en de breedte. Een ronde badge met een doorsnede van 6 cm is 6 cm hoog en 6 cm breed = 12 cm in de tabel.

 afmeting 50 stuks 100 stuks 200 stuks 300 stuks 500 stuks
tot 12 cm € 1.61 € 1.18 € 0.81 € 0,67 € 0,59
tot 14 cm € 1.88 € 1.47 € 1,05 € 0.84 € 0,78
tot 16 cm € 2.17 € 1,66 € 1,20 € 1,08 € 0,84
tot 18 cm € 2,37 € 1,82 € 1.25 € 1,13 € 0.93
tot 20 cm € 2,46 € 1,99 € 1.50 € 1,39 € 1,19

 Wilt u direct uw offerte ontvangen? Vult u dan ons aanvraagformulier in op onze website www.badge-borduren.nl. U ontvangt uw offerte binnen enkele minuten in uw mail. 

geborduurde badge op stofBij de prijzen van de badges borduren gaan we uit van een borduring op stof zoals op de badge die u hier ziet, maximaal 70% borduring. De borduring is op een katoenen stof. Deze stof is behoorlijk stevig. Hierdoor heeft de geborduurde badge een mooie body. De kleur van de stof wordt de achterkant van de badge die wij voor u borduren. Uw logo komt mooi op de stof te liggen. In ons fotoalbum kunt u meer voorbeelden van de badges die wij geborduurd hebben bekijken.


geborduurde badge in vorm gesnedenEen badge helemaal vol borduren, kan dat ook?

Natuurlijk is dat ook mogelijk. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een badge die wij helemaal vol borduren. U ziet dan geen stof meer op de achtergrond, maar alleen geborduurde steken. Deze badges hebben een hele mooie glanzende uitstraling. We kunnen de badge ook in vorm snijden, hierdoor is bijna ieder logo mogelijk. Let wel op de tekst. Te kleine letters gaan namelijk wegvallen in de borduring. Wij raden u aan om in uw afbeelding de teksten minimaal 6 mm hoog te maken. Dan blijft de tekst mooi leesbaar. Omdat onze machines bij een volgeborduurde badge langer aan het werk is, berekenen wij hierbij een toeslag van 20% op bovenstaande prijzen. Natuurlijk adviseren wij u graag over de mogelijkheden van uw logo zodat u een badge laat borduren die u met trots zult dragen!

Wilt u een offerte aanvragen?

Via onze website www.badge-borduren.nl sturen wij u direct een offerte per mail of maakt u gebruik van onderstaand formulier. Vult u onderstaand formulier in,dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een prijsopgave. Wilt u ook de afbeelding van uw badge meesturen? Dan kunnen wij gelijk kijken of de badge borduurtechnisch uitvoerbaar is. Mocht u vragen hebben, horen wij het graag.

U kunt een eps, bmp, jpg of png afbeelding aanleveren bij uw aanvraag. Heeft u vragen over een bestand, bekijk dan onze informatie over logo aanleveren

captcharefresh

U bekeek onlangs:

KiKi Design

Binnenveld 78

6851 NG Huissen

Alle prijzen op onze website zijn exclusief btw tenzij anders vermeld

Openingstijden:

 ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur

keyboard_arrow_up